Maak kennis met Nytro: Een nieuw merk voor de gepassioneerde witvisser

De Goeie Vangst is verheugd om Nytro, een nieuw merk speciaal ontworpen voor hengelsportliefhebbers, te introduceren in ons assortiment. Nytro is ontworpen door vissers voor vissers, met de nadruk op het leveren van totale klanttevredenheid. Of het nu gaat om prijs, uitstraling of prestaties, je kunt er zeker van zijn dat een Nytro-product de beste waarde voor je geld biedt.

Nytro's focus in 2023 ligt voornamelijk op feeder vissen op commerciĆ«le en natuurlijke wateren. Omdat ze zich voornamelijk richten op hengelen met hengel en molen op commercial wateren, hebben ze ook enkele pellet waggler hengels opgenomen in het assortiment.

Nytro producten

Nytro producten

Hengels en molens

Nytro biedt een brede selectie aan hengels en molens, waaronder de Nytro Solus Allround Feederhengel. Deze hengel is speciaal ontworpen voor feeder vissen op zowel commercial als natuurlijke wateren. In combinatie met een van de kwaliteitsmolens uit het Nytro molens assortiment, ben je verzekerd van de beste prestaties.

Accessoires en opslagoplossingen

Naast hengels en molens heeft Nytro ook een reeks belangrijke accessoires ontwikkeld die gericht zijn op feeder en commercial stijl vissen, zoals match luggage, EVA opbergkoffers, braid en mono lijnen, paraplu's, zitkisten en een feederstoel. De Nytro Comfibox CB2 Backrest zitkist is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor comfort en opslag tijdens het vissen.

Nytro opbergmateriaal

Schepnetten en landingsnetten

Nytro biedt ook een ruime keuze aan schepnetten, zoals het Nytro Spoon Net Latex Big Fish 45cm. Daarnaast zijn er ook landingsnetstelen beschikbaar, zoals de Nytro Impax Commercial Tele 300 schepnetsteel. Deze accessoires zijn ontworpen om je te helpen bij het veilig en efficiƫnt landen van je vangst.

Keepnets en stijlvolle matchkleding

Nytro heeft ook een reeks keepnets ontwikkeld om je vangst tijdelijk in te bewaren tijdens het vissen. Daarnaast biedt Nytro stijlvolle matchkleding voor de modebewuste visser.

Toekomstige ontwikkelingen

Voor 2023 en daarna heeft Nytro veel nieuwe producten in de pijplijn. Ze werken hard aan het ontwikkelen van een reeks accessoires die ontworpen en ontwikkeld zijn met innovatie door hun team van toegewijde vissers.

Nytro en Sonik Sports Ltd.

Nytro is een handelsmerk van Sonik Sports Ltd., opgericht in 2008 door een groep gelijkgestemde vissers die een passie voor de sport combineerden met diepgaande kennis en ervaring in de industrie. Hoewel het Sonik-merk ook te vinden is in de zee-, witvis- en spinning markt, is Sonik bijna synoniem met karpervisspullen en biedt het een breed scala aan kwaliteitsproducten met merknamen zoals Xtractor, Tournos, VaderX en Gizmo.

Nytro a Sonik brand

Conclusie

Als je op zoek bent naar innovatieve en kwalitatieve hengelsportproducten, dan is Nytro een merk om in de gaten te houden. Met hun focus op feeder vissen en een breed scala aan producten, waaronder hengels, molens, accessoires en opslagoplossingen, heeft Nytro alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en plezierige dag aan het water. Bekijk het Nytro assortiment op De Goeie Vangst en ontdek de perfecte producten voor jouw visavontuur.

Stuur ons een bericht